Създай търговски инстинкти

Имаме удоволствието да Ви поканим на тест драйв на разработената от Bestsellers програма „Създай търговски инстинкти“.

Bestsellers е създадена от Franchising.bg. Консултантската ни група помага на компании като Metro, Happy и Subway да повишат продажбите си. Можем да направим това и за Вас. Ето защо Ви каним на демонстрация на нашето търговско обучение „Създай търговски инстинкти“.

Разработили сме 22-та ключа на успешните продажби, които конструират методичен и разбираем търговски процес към всеки продукт или услуга.  Това е нашата тайна рецепта за развиване на търговските инстинкти.

В процеса на демонстрация ще бъдат разгледани методи за:

Както всеки пие чая си по собствен вкус, така и ние от Bestsellers вярваме, че обучителният процес изисква специфичен подход към всеки човек. И точно затова, за да достигнем до когнитивните възможности на всеки, използваме методите на учене чрез лични преживявания и игра.

На 19.02.2015 от 10 до 13 ч. ще имате възможността да усетите нашата философия за успеха в продажбите и да решите дали това е Вашата чаша чай.

Да, за три часа няма да развием нов търговски инстинкт у Вас, но ще Ви създадем глад за такъв, а именно той е основният двигател на успеха.

Разбира се, предвидили сме и 20 минути за чаша чай, ще имате възможност да размените опит и визитки със специално подбрани мениджъри и собственици на успешни компании.

Facebooktwitterlinkedin
0 votes