Продай уменията си

Продай уменията си

Започни да продаваш себе си по-добре – за повече пари и повече пъти! Всеки път, когато представяте ваша идея или проект, или кандидатствате за нова позиция, вие в действителност “продавате”. В този случай вие имате все по-голяма нужда да влияете и убеждавате другите да приемат вас и вашите идеи. „Продай уменията си“ е създаден за всеки, който се нуждае да продава себе си по-успешно, за да печели повече.

Eднo от най-трудните предизвикателства, пред които сте изправени, когато искате да постигнете целите си, е как да представите своите умения и силни страни. Това е абсолютно задължително условие за щастливия завършек на всеки контакт. Ако търсиш работа, благодарение на Bestsellers ще убедиш работодателите да изберат точно теб. Ако пък си човек на свободната професия – фотограф, програмист, астролог, музикант или просто искаш да печелиш от хобито си – ние ще те научим как да печелиш клиенти и да получаваш от тях повече.

Започни да продаваш уменията си и се научи как да:

• извършиш перфектна подготовка за всяка една среща и събитие;

• предлагаш себе си по начин, който ще те изстреля в орбитата на успешните кандидати;

бъдеш отговора и решението на проблемите;

• не просто да говориш за себе си, а да заинтригуваш и възбудиш интереса към личността си;

• използваш точните изразни средства и похвати в подходящия момент;

• прилагаш тънкостите в продажбения процес и бъдеш атрактивен и запомнящ се;

• подобриш невербалната си комуникация, затвърждавайки се като надежден и обещаващ партньор;

• използваш най-новите методи за убеждаване, въвличайки в речта си най-сполучливите изразни средства, чрез които не просто рецитираш факти и данни, а създаваш живи и дълбоки взаимоотношения.

В неособено благоприятния пазар на труда в България е важно да намерите начин да се откроите от тълпата, наистина да прогресирате и покажете, че сте човекът, който може да свърши работата. Без позициониране по правилния начин вие трудно ще откриете пътя за пробив във враждебната конкурентна среда.

Продаваш себе си, своя проект, своите идеи!

Facebooktwitterlinkedin
3 votes