Печели в преговорите

печели в бизнес преговорите

Независимо дали става дума за търговско споразумение, продажба на недвижим имот или юридически спор – чрез универсалните 22 ключа за успешни продажби ти винаги можеш да убедиш събеседниците си да приемат твоята позиция.

Преговарянето е жизненоважно умение за успех в бизнеса. Защо? Защото всеки води преговори. Ежедневно. Собственици на фирми договарят проекти, бизнес идеи и срокове с ръководители на отдели и мениджъри. Мениджърите по продажби договарят квоти за продажби, стратегически задачи, както и стимули за изпълнение с техните търговски екипи. Търговците договарят цени, срокове, стимули за покупка, търсейки повече и по-добри сделки. Ние сме заобиколени от преговори и то не само в бизнеса.

Успешните хора не приемат „не“ за отговор. Те получават това, което искат чрез успешно договаряне. Силата на вашите споразумения, разбирания и отношения могат да направят разликата между успеха и провала. Мислите ли, че 2 или 3 дни са достатъчни да научите фундаментите на продажбата и модерните принципи на преговорите? Е, ние не смятаме! Затова работим индивидуално и спрямо конкретната личност и цели.

Научете инструменти, техники и тактики за водене на преговори, които да ви позволят да влияете върху възприятието на събеседника за цена, стойност и ползи. Затваряйте продажбата чрез поддържане на гъвкава позиция, която успешно се противопоставя на преговорните действия на останалите.

Ползи и резултат:

• изцяло ново разбиране за процеса на преговорите чрез 22 стъпки към успешна продажба;

• използване на мощни инструменти за резултатни преговори и умения за изграждане на доверие;

• принципи и примери от нашата дългогодишна практика в преговорите и продажбите;

• предвиждане на поведението на купувача, превръщането му в предимство и невербална комуникация;

• създаване на мотивационен климат за вашия купувач.

Нашата програма ще създаде рамка, инструменти и умения от практиката, от които се нуждаете за високо ефективни преговори във всички сфери на живота.

Facebooktwitterlinkedin
1 vote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*